Witamy na oficjalnym FORUM OTSa - Dark Crib World! :)
Dobrze by było gdyby na forum były dodane takie działy jak handel i pomoc. Ciężko co¶ kupić w grze, a tak by można oferty napisać na forum. I w grze przydał by się djinn jaki¶, który by kupował rzeczy trochę drożej niż u tego npc w depo. Bo wiele przedmiotów, które powinny moim zdaniem się tam znaleĽć nie ma, a ceny niektórych przedmiotów s± ¶miesznie niskie.
To nie jest za bardzo rpgowy ots, pewnie chcesz kupic dsm albo rh - zapraszam na dle. Ceny sa dobre bo jesli 200pal ma 10kk+ kasy i nadal tylko i wylacznie ja zarabia, to jest cos nie tak :S
Jedyne co dobre w twoim poscie to zrobienie na forum dzialu handel. Oh niestety on juz jest. Po liczbie tematow(3) i liczbie odpowiedzi(0) nie widze zainteresowania ;d
Tylko ze tam tracisz kase na bolty, assassin stary, manasy, uhy i inne pierdoly. Tu masz manarune. W ogole nei wiem po co tu distance fighting jest jak i tak wiekszosc pali wali mas sana, a bron ma w dupie o.0
Ech, jak kto¶ tam napisał, nie chodzi mi o to, żeby kupować dsm, rh w sklepie. Chodzi mi o to, żeby ceny niektórych przedmiotów zostały chociaż podniesione trochę. Bo na przykład za demonrage sword jest 5k tylko. Przy okazji zapytam: można gdzie¶ kupić might ringi?
dubros napisał:
To powiedz jakie rozwiazanie proponujesz?
Jedynym rozwiazaniem byloby zlikwidowanie manarunki, no ale nikt sie na to nie zgodzi
Pozostaje zrobic pala/knighta i sobie zarabiac do woli
@up
Ktore oprocz demonrage sworda? Odrazu powiedz jaka cena
Ostatnio edytowany przez Fifi (2008-11-29 10:52:43)